Dat is een tijd geleden zeg…

Zoooo, daar ben ik dan weer. Het is een hele tijd geleden dat ik iets geschreven heb. Er zijn een aantal dingen gebeurd waardoor ik geen zin had om te schrijven, maar ik denk dat ik er weer ben.We zitten natuurlijk nog steeds in coronatijd en er is goed nieuws…, volgende week krijg ik mijn eerste vaccinatie. Ik val in de groep met overgewicht ( ach jee, echt waar?? ) en daarom krijg ik met voorrang een prik. Ik vind het eng, maar ben ook erg blij. Ik ben niet bang voor het spul maar wel voor de prik. Tja, ik ben een watje, ik weet het. Maar goed, er zijn al meer dan een miljoen mensen gevaccineerd en die hebben het overleefd. Het moet mij dus ook lukken om overeind te blijven. Hopelijk mag ik tegelijkertijd met Roelof, zodat ik steun aan hem heb. Ik ga gewoon zijn hand vasthouden. Waarom ook niet. Dus maar hopen dat we samen kunnen. Ik hoef ook niet naar een GGD-locatie maar kan gewoon naar de huisarts. Mijn moeder moest 50 kilometer rijden voor haar prik, en dat is dan toch raar. Oude(re) mensen moeten een eind reizen en ik kan gewoon bij mijn eigen huisarts. En dan maar hopen dat met de vaccinaties ook het covid-virus uit ons leven verdwijnt. Zo onderhand ben ik er klaar mee. Ik denk dat ik op het moment wel het ergste vind dat er maar 1 iemand op bezoek mag komen. Of althans, dat is een strenge aanbeveling. Je kan niet bekeurd worden als er meer mensen op bezoek komen, maar toch wil ik me er zo veel mogelijk aan houden. En als iedereen zich aan de regels houdt is er weer licht aan het eind van de tunnel.

Inmiddels is het 10 maart 2021. Ik mis Bram. Ik mis zijn vrolijkheid, zijn lik, zijn geblaf, zijn aanwezigheid. Maar het geeft me ook meer vrijheid. Ik hoef niet meer na een uur alweer thuis te zijn, omdat ik dacht dat hij niet langer dan een uur alleen kon zijn. Dat kon hij wel, maar ik dacht dat hij dat niet zou kunnen. En daardoor zijn er veel leuke dingen bij in geschoten. Het is dus dubbel. Ik mis Bram, maar zijn overlijden heeft me ook veel vrijheid teruggegeven. Zo gaan we dit jaar veel met de motor weg hebben we afgesproken. Lekker stukken toeren. Dagjes weg. Fijne vooruitzichten…

2 thoughts on “Dat is een tijd geleden zeg…

Comments are closed.

De Rozebeer is terug