Met mama naar Nijmegen

Gister ben ik met mama naar Nijmegen geweest. Ik kom er nog wel eens, maar mijn moeder was er al een hele tijd niet meer geweest. Ze moest een nieuwe bril en dan moet je toch naar de grote stad he… Dus wij samen naar Nijmegen gereden en daar eerst wat rondgelopen. Natuurlijk was ik veel te vroeg van huis weggegaan (zoals altijd) dus we konden nog door de Marikenstraat lopen. Heerlijk vonden we het. Ik heb mama even naar de brillenzaak gelopen en toen ben ik naar de C&A gegaan. Ik had een afspraak gemaakt om daar te kunnen winkelen. Maar helaas hadden ze niks voor mij. Toen weer naar de brillenwinkel gelopen en daar samen met mama een nieuwe bril voor haar uitgezocht. Een leuk montuur moet ik zeggen. Over een week of 2 is de bril klaar, dus dan gaan we samen weer naar Nijmegen om hem op te halen en om te shoppen. Tenminste wat we kunnen. Misschien zijn de winkels dan wel weer gewoon open, maar dat denk ik niet.

De Rozebeer is terug