Weekje Maarn

Afgelopen week, van maandag tot vrijdag, heb ik doorgebracht in Maarn. Op de wijnacademie. Normaal gesproken heb ik eens in de twee weken op maandag les, maar in verband met corona kon dat niet. Nu hebben ze van de wijnacademie dus besloten om alle lessen in 1 week te proppen. Het was een erg leerzame … Read moreWeekje Maarn

Koolhydraat-arme Lasagne

Je gelooft het niet, als je ’t ziet! Maar deze prachtige lasagne is echt koolhydraat-arm. In plaats van pastabladen heb ik er pompoenbladen in gedaan. Het wordt wel ietsje lastiger om de lasagne uit de bak te halen, maar het smaakt gewoon hetzelfde als normale lasagne.  

Hoe mot ‘t eigenlijk

Gisterenavond hebben wij – na een heel lange tijd van afwezigheid – weer eens gegeten in een restaurant van Herman den Blijker, namelijk Las Palmas. En dat was weer ‘oudewets gezellig’! Als geboren en getogen Rotterdammer kwam Roel vroeger veel en graag bij Herman, vooral bij Foody’s, maar soms ook Rosso, Zeezout en één keertje … Read moreHoe mot ‘t eigenlijk

Pinot Grigio om kwart voor tien ‘s ochtends

“Eh, goedemorgen, wij hebben een afspraak met de exportdirecteur,” maken wij aan de receptioniste duidelijk. We hebben ons zojuist (09:00 uur) door de regen een weg gebaand naar de hoofdingang van het gigantische complex van wijnproducent Mezzacorona in Trentino-Alto Adige. In rap Italiaans wordt er gebeld en we worden gevraagd even plaats te nemen. We … Read morePinot Grigio om kwart voor tien ‘s ochtends

Daar ben ik weer

“Wat jammer dat de Rozebeer er niet meer is”… dat hoorde ik de laatste jaren best wel vaak. En toen we ineens een complete website ‘over hadden’ die ook nog eens ibenno.nl heet, toe was het snel beslist: de Rozebeer komt weer uit z’n winterslaap 😉 En als je al wilt reageren, misschien kun je … Read moreDaar ben ik weer

De Rozebeer is terug