Het Deelerhof in Hoenderloo

Begin van het jaar hebben we onze dakramen laten vervangen. Van dat bedrijf wat dat klusje gedaan heeft kregen we een dinerbon van restaurant het Deelerhof in Hoenderloo. Wat een ontzettend leuk gebaar van dat bedrijf. Normaal gesproken geeft hij klanten een flesje wijn, maar dat durfde deze man niet aan om ons een fles wijn te geven. Vandaar deze bon, zei hij erbij.

Gisteravond besloten we om naar Hoenderloo af te reizen (nou ja, afreizen. Het is maar 19 kilometer van ons vandaan) en ons te laten verwennen bij het Deelerhof. We hadden gereserveerd, maar dat was blijkbaar niet goed gegaan, want ze wisten van onze komst niets af. Maar gelukkig was er nog plaats en konden we plaats nemen. Het uiterst correcte en vriendelijke personeel had direct ons hart gestolen. We voelde ons echt thuis. Attent, meedenkend, vriendelijk, ze waren het allemaal. We kregen de menukaart en al snel hadden  we een keuze gemaakt. We wilde alle twee de carpaccio als voorgerecht.

Dit was erg lekker. Niet zo lekker als die van Parkzicht, maar hij was zeker erg smakelijk. Lekkere truffelmayonaise, goede kaas en niet op de laatste plaats goed vlees. Dit schiep verwachtingen voor het hoofdgerecht. Ik had als hoofdgerecht de kalfslever met gebakken spek en ui, Roel ging voor de Hollandse biefstuk. En mijn lever was echt goed gebakken, nog lekker sappig en niet droog. Roel zijn biefstuk was ook goed klaargemaakt. De groenten die erbij zaten waren ook smakelijk klaargemaakt.

We besloten om koffie na te nemen en vroegen toen de rekening. We dachten een euro of 25, 30 bij te moeten betalen. Maar we moesten 50 euro bijbetalen. En dat was het eten  niet waard. We hadden goed gegeten, maar het was zeker niet het niveau van Parkzicht, en daar betalen we voor 4 gangen inclusief drank ook 100 euro. Als ze 25 euri goedkoper geweest waren zouden we zeker nog eens terug gaan, maar nu blijft het toch bij dit ene bezoekje.

1 thought on “Het Deelerhof in Hoenderloo

Comments are closed.

De Rozebeer is terug